Walking Dinner

Upplevelsen

-"Plötsligt SÅG jag husen!", utbrast en person efter en guidning.

Just så vill vi att det ska kännas. Det är när vi höjer blicken och vidgar vyerna som vi når längre och upptäcker allt intressant runt omkring oss. Walking Dinner är ett utmärkt sätt att uppleva staden, välj mellan följande varianter:

Walking Dinner "Avenyn": Sveriges mest kända gata Kungsportsavenyn i Göteborg har mycket att berätta. Vi gör uppehåll vid intressanta byggnader och statyer av spännande personer under den timslånga promenaden.

I Walking Dinner "Deluxe" får du en lyxig upplevelse i samarbete med Restaurang Swedish Taste. Vi äter gott och varvar med en resa tillbaka i tiden via till Kronhusbodarna, Ostindiska huset, Gustav Adolfs Torg och Nordstan i Göteborg.

I Walking Dinner "Det fula Göteborg?!" fokuserar vi 1970-talets arkitektur och turistar kring köpcentret Nordstan.

Walking Dinner "Klippan", tar dig med till en spännande del av Göteborgs historia: Carnegie Porterbryggeri, Ostindiska Companiet med mera och vi äter på Hotel Novotel eller Sjömagasinet om så önskas (obs.annat pris).

Walking Dinner "Söder", visar upp Stockholmsstadsdelen Söder på ett nytt sätt. Vi startar med förrätt på en grekisk restaurang och intar huvudrätt och dessert på Hilton Slussen.

Boka Walking Dinner >>